top of page
Photo 1.jpg

Team gezondheidscentrum De Wilde Hyacint

Ons Team

Tslilia Salama

Tslilia Salama
 

Huisarts

Ik ben Tslilia Salama, huisarts in het gezondheidscentrum De wilde Hyacint. Als jonge tiener was ik al gefascineerd door het menselijk lichaam. En studie tot geneesheer was dan ook vanzelfsprekend. Ik vervolledigde mijn studie aan de université libre de Bruxelles en behaalde enkele jaren later ook mijn licentie tot huisarts opleider.

 

Mijn jarenlange werkervaring als huisarts in Brussel, Ukkel en de Marollen hebben ertoe geleid dat ik heel wat expertise heb opgebouwd. Met deze achtergrond heb ik mij sinds 2022 gesetteld in Halle waar ik oprichter ben van dit gezondheidscentrum. Samen met mijn team, huisarts in opleiding, zelfstandig verpleegkundige werken we naar een kwalitatieve zorg, op maat van de patiënt.  

Yana De Wiest

Yana De Wiest
 

Kinesitherapeut

Ik ben Yana De Wiest, afgestudeerd in 2021 als sportkinesitherapeut aan de Universiteit Gent. Het voorbije academiejaar heb ik me ook verder gespecialiseerd in de revalidatie bij patiënten met cardiale, respiratoire en metabole aandoeningen. Echter vervolledigde ik recent ook opleiding dry needling, dit om patiënten met specifieke spierklachten nog beter te kunnen benaderen. 

bottom of page