top of page
Photo 1.jpg

Onze Diensten

Algemene Geneeskunde

Het gezondheidscentrum voorziet haar patiënten van algemene geneeskunde. Voor een spoedig probleem (koorts, pijn, braken, enz.) voorzien wij u dezelfde dag nog van een afspraak. Echter kunt u hier ook terecht voor bloeddruk-, hart- of diabetes controles, gynaecologische onderzoeken, recepten, follow-up van zuigelingen, opvolging van chronische ziekten, enz. Wij voorzien 20 minuten per consultatie, deze kunnen zowel telefonisch als online via Doctoranytime worden ingepland.  

Algemene Geneeskunde

Verpleegkundige Zorgen

Het gezondheidscentrum beschikt over zelfstandige verpleegkundigen die u op medisch voorschrift van de nodige zorg verlenen. Bent u in herstel van een ziekte of medische ingreep en hebt u voor een kortere of langere periode verpleging nodig, dan kunt u beroep doen op onze verpleegkundigen. U kunt bij hen terecht voor de volgende verleningen:  

  • Injecties

  • Wondzorg

  • Bloedafnames

  • Vaccinaties

  • Verwijderen van draadjes of nietjes

Let op: verpleegkundige zorg op voorschrift van een specialist of na een ziekenhuisopname moet worden verleend door de verpleegkundige van het medisch centrum. Indien u beroep doet op een andere verpleegkundige, wordt de factuur niet terugbetaald door de mutualiteit en ook niet door het gezondheidscentrum.   

Verpleegkundige Zorgen

Kinesitherapie

U kunt in het gezondheidscentrum terecht voor allerhande acute en chronische klachten van het musculoskeletaal stelsel, alsook voor pré- en postoperatieve orthopedische revalidatie. Verder kunt u bij ons ook terecht voor allerhande blessurepreventie. 

Het gezondheidscentrum beschikt over 1 kinesitherapeut die u op medisch voorschrift van deze zorgen kan voorzien. Deze is mogelijk in de praktijk als op huisbezoek.  

Kinesitherapie

Prikcentrum

Elke dag van 8u30 tot 10u kunt u bij ons terecht voor bloedafnames zonder afspraak met aanvraagformulier. Op andere dagen kan dit uiteraard ook maar wel met afspraak. 

Prikcentrum
bottom of page