top of page
Photo 1.jpg

Onze Diensten

Algemene Geneeskunde

Het gezondheidscentrum voorziet haar patiënten van algemene geneeskunde. Voor een spoedig probleem (koorts, pijn, braken, enz.) voorzien wij u dezelfde dag nog van een afspraak. Echter kunt u hier ook terecht voor bloeddruk-, hart- of diabetes controles, gynaecologische onderzoeken, recepten, follow-up van zuigelingen, opvolging van chronische ziekten, enz. Wij voorzien 30 minuten per consultatie, deze kunnen zowel telefonisch (op het nummer: 02/455.18.25) als online via Doctoranytime worden ingepland.  

Algemene Geneeskunde

Verpleegkundige Zorgen

Het gezondheidscentrum beschikt over zelfstandige verpleegkundigen die u op medisch voorschrift van de nodige zorg verlenen. Bent u in herstel van een ziekte of medische ingreep en hebt u voor een kortere of langere periode verpleging nodig, dan kunt u beroep doen op onze verpleegkundigen. U kunt bij hen terecht voor de volgende verleningen:  

  • Injecties

  • Wondzorg

  • Bloedafnames

  • Vaccinaties

  • Verwijderen van draadjes of nietjes

Let op: verpleegkundige zorg op voorschrift van een specialist of na een ziekenhuisopname moet worden verleend door de verpleegkundige van het medisch centrum. Indien u beroep doet op een andere verpleegkundige, wordt de factuur niet terugbetaald door de mutualiteit en ook niet door het gezondheidscentrum.   

Verpleegkundige Zorgen

Kinesitherapie

U kunt in het gezondheidscentrum terecht voor allerhande acute en chronische klachten van het musculoskeletaal stelsel, alsook voor pré- en postoperatieve orthopedische revalidatie. Verder kunt u bij ons ook terecht voor dry needling en allerhande blessurepreventie. 

Het gezondheidscentrum beschikt over 2 kinesitherapeuten die u op medisch voorschrift van deze zorgen kunnen voorzien. Deze is mogelijk in de praktijk als op huisbezoek.  

Kinesitherapie

Prikcentrum

Elke dag van 8u30 tot 10u kunt u bij ons terecht voor bloedafnames zonder afspraak met aanvraagformulier. Op andere dagen kan dit uiteraard ook maar wel met afspraak. 

Prikcentrum
bottom of page